Què és la rajola de gran format?

- Sep 03, 2019-

Rajoles de gran format: l'última tendència de rajola

A HANSE, t’oferim l’última tendència en rajoles de porcellana de gran format, també anomenades Panells de porcellana prima. Les mides van augmentant cap amunt de la norma de 600x600mm. S'estan expandint en formats de rajoles grans de 900x1800, 1000x2000, 1600x3200 i formats super grans de 1200x2400.

La nostra àmplia gamma de rajoles de gran format és molt adequada per crear il·lusió d'espai a l'habitació, les rajoles més petites necessiten menys manteniment, molt adequades per a la zona ocupada de casa vostra
En els darrers anys, les rajoles de gran format s’han fet cada cop més populars pel seu aspecte net i la capacitat de fer que l’espai se senti més gran. Els panells de porcellana prim s'utilitzen generalment en entorns comercials. Principalment al vestíbul i accés per aconseguir un aspecte de luxe obert. Són ideals per a zones molt transitades com cuines o banys, però es poden utilitzar en qualsevol habitació de la casa per fer declaracions dramàtiques. Aquestes grans rajoles tenen rectangles i quadrats, ceràmica i porcellana, que es poden utilitzar en sòls i parets per tenir un impacte.

Aquests fitxers i panells de gran format són fantàstics. Us proporcionen un aspecte suau, perfecte i obert i amb menys juntes de rejuntat. Això fa que sigui fàcil de mantenir i netejar. Així, la gent està abraçant rajoles de gran format.

Large Format Tiles

2