Felicitats per la gran obertura de la nova sala d'exposicions de Hanse Ceramics

- May 23, 2019-

Bona novetat! El 16 de maig, Foshan Hanse Industrial Co., Ltd. es va traslladar a la nova sala d'exposicions amb la imatge de "nova sala d'exposicions, nova imatge, nou pensament, nou salt".

Des del seu descobriment, la ceràmica Hanse sempre respectarà l’estratègia internacional de la marca, amb una estratègia worldvision i internacional construint acuradament una marca i un servei de primera classe. L'empresa va introduir una producció de primer nivell a Itàlia, incloent-hi Itàlia importa forns de gran format, premsa d'alta energia, molí de boles contínues i altres representants de l'equip tecnològic de producció líder a tot el món, la capacitat de producció arriba als 90.000 metres quadrats per dia. La producció principal de rajoles polides, rajoles de porcellana vidrada plena de rajoles, rajoles rústiques, rajoles de cuina i rajoles de paret, la nostra mida normal: 200x400mm, 300x300mm, 400x400mm, 300x600mm, 600x600mm, 800x800mm, 600x1200mm, 150x600mm, tantes especificacions de producte diferents per complir diferents necessitats dels clients.

El trasllat a la nova sala d’exposicions ha aconseguit una millora de la imatge, que també marca un nou pas en l’actualització de la marca de Hanse Ceramics, i també va iniciar l’actualització integral de la marca el 2019.
La millora de la imatge d’aquesta sala d’exposicions es reflecteix principalment en l’expansió de la zona d’exposicions, el refinament de la visualització del producte i l’enfortiment de la integració de la cultura de marca. Destaca també el camí de desenvolupament de la professionalització, normalització, escala i internacionalització de les empreses ceràmiques de Hans.

光影魔术手拼图