Preu de rajoles vitrificades

Com a un dels fabricants i proveïdors de preus de rajoles més professionals a la Xina, oferim preus de rajoles vitrificades amb preus econòmics. No dubteu a vendre a l'engròs productes de descompte de la nostra fàbrica.

Detalls del producte

El preu de les rajoles vitrificades pot atraure l’espai interior, tan magnífic com les parets exteriors.

Les rajoles vitrificades poden suportar la pressió i, després, es poden utilitzar a l'interior com si fossin a l'aire lliure, a les teulades, als vivers i fins i tot als escuts de la cuina.

El sòl continua sent la millor manera d’utilitzar el preu de les rajoles vitrificades. Ja sigui per a la sala de descans, saló, cuina o habitació, les rajoles ceràmiques són l’única opció per a tothom.

ModelHW6444P
Tècnicapolit / mat
Mida600x600mm
Absorció d’aiguainferior al 0,5%


vitrified tiles price
Les rajoles vitrificades es fabriquen amb una de les tècniques més fines conegudes com el mètode de premsat de pols d’argila que fa que les rajoles de porcellana siguin denses, impermeables, de gra fi i uniformes, amb un aspecte de contrast fort.

Les rajoles vitrificades solen tenir una taxa d’absorció d’aigua considerablement inferior, que és aproximadament inferior al 0,5% en comparació amb el preu del paviment que les fa resistents a la gelada o a prova de gelades.marble floor tileHot Tags: preu de rajoles vitrificades, fabricants, proveïdors, a l'engròs, barat, amb descompte, preu

Investigació

You Might Also Like