Rajoles per a sala d'estar

Com un dels fabricants de preus de rajoles de sòl més professionals i proveïdors a la Xina, proporcionem rajoles de sòl vitrificat amb preu barat. Siént se sent lliure de productes de descompte a l'engròs de la nostra fàbrica.

Detalls del producte

La sala d'estar és l'habitació principal de casa seva. És on us relaxeu amb la família i entreteneu els clients, el que significa que rep molt trànsit. les rajoles per a la sala d'estar són una opció ideal que combina estil i funcionalitat i crea una zona confortable per gaudir.

Rajoles per a la sala d'estar pot ser una manera elegant d'afegir personalitat a casa seva. És durador i fàcil de mantenir el que fa que sigui una elecció sensata per a les seves àrees d'alt trànsit.

ModelHW6793P (anglès)
Tècnicapolit/ mat
Mida600x600mm / 600x1200mm
Absorció d'aiguaper sota del 0,5%


vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles


  

Com triar rajoles per a la seva sala d'estar


En general, és el cor de tota la família. Aquest és un lloc on podràs socialitzar amb els visitants o relaxar-te amb els teus familiars a la nit. Naturalment, hi ha un munt de coses a tenir en compte quan es decideix en les rajoles del terra per a la seva sala d'estar. Aquí hi ha algunes coses que vostè ha de considerar per ajudar a entendre com triar rajoles per a la seva sala d'estar.

Per tal d'assegurar un espai còmode per a tothom, és important triar el color adequat. Està ben documentat que el color de l'entorn pot afectar el subconscient humà. Així que els colors suaus i extrems s'han d'evitar per a la seva sala d'estar. Marró, beix, gris i ambre són els colors preferits a la sala d'estar.

Durabilitat i manteniment
A l'hora de triar rajoles de terra per a la sala d'estar, la durabilitat és un altre factor important a tenir en compte. El pis de la sala d'estar no només està ple de gent, sinó que també està exposat a la caiguda i caiguda d'objectes, que poden causar danys.

Les rajoles ceràmiques són un dels materials més duradors que pots triar. Són més difícils que les rajoles tradicionals i la majoria de rajoles de pedra natural. Independentment del tractament superficial, el fuselatge rígid assegura que conserven el seu aspecte original durant molt de temps.

La majoria de les rajoles són antifouling, el que significa que en realitat són lliures de manteniment. Això és perquè la majoria de les rajoles estan vidriades o pre segellades, de manera que la porositat superficial es manté al mínim.marble floor tile

Hot Tags: rajoles per sala d'estar, fabricants, proveïdors, a l'engròs, barat, descompte, preu

Investigació

You Might Also Like