Rajoles grises de porcellana

Com un dels fabricants i proveïdors de rajoles de sòl més professionals a la Xina, proporcionem el preu de rajoles de sòl de porcellana gris amb preu barat. Siént se sent lliure de productes de descompte a l'engròs de la nostra fàbrica.

Detalls del producte

Rajoles de terra de porcellana gris de 600x1200mm és una rajola d'efecte pedra brillant predominantment gris que utilitza tons mig gris i ivori, per crear aquest aspecte realista efecte pedra. Mosaics de terra brillant gris efecte marbre
ara són molt populars en les tendències interiors a causa dels beneficis que l'ús de rajoles aporten, ja que per a un que no necessiten cap manteniment. La gamma Time té un acabat brillant, el que significa que tenen una brillantor impressionant a la superfície, ideal per reflectir la llum natural i fer que els espais semblin més grans del que realment són amb un aire brillant i espaiós.


Model: Mida HW6785P: 600x600mm / 600x1200mm

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles  

Aquest efecte de marbre gris oníric polit terra de porcellana rajola pot crear una sensació moderna i de moda per a qualsevol habitació. Aquesta rajola de terra de gran format de 600x1200 mm amb vores de rectificació tallades precisament proporciona un aspecte més transparent, creant una sensació onírica i espaiosa per a grans àrees de disseny obert. L'estructura ceràmica de la rajola ceràmica la fa apta tant per a ús domèstic com comercial, per la qual cosa és apta per a qualsevol habitació de la llar. La mida de gran format el fa especialment adequat per a grans superfícies terrestres, com cuina, menjador i hivernacle. Les línies de marbre úniques de les rajoles afegeixen belles característiques sense controlar tota l'habitació, creant un espai interessant molt adequat per a estils d'interiorisme moderns i clàssics. Aquesta rajola de porcellana és extremadament duradora i apta per a famílies ocupades. És una solució de rajoles de terra duradora i pràctica.
Hot Tags: rajoles de sòl de porcellana gris, fabricants, proveïdors, a l'engròs, barat, descompte, preu

Investigació

You Might Also Like